Amman Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Amman

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$20
PER DAG
18
PER DAG
Amman Autoverhuur - Vanaf 20 USD / Vanaf 18 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Amman

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Amman

4.6 stars

4.6 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 383 op onze klantenquête..

4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 

الله يعطيكم العافيه مكتب محترم

-

De Amman Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Amman.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Amman en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Luchthaven van Amman gids

De luchthaven van Amman is gelegen 20 km zuiden van Amman. Het is bekend onder de naam Queen Alia International Airport en fungeert als de toegangspoort tot het verbluffend mooie Jordan. Jordan heeft een rijke geschiedenis en heeft een overvloed aan attracties die geliefd zijn door toeristen die elk jaar terugkomen. Onder de belangrijkste bezienswaardigheden behoren de Wadi Rum, de dode zee, Petra en Aqaba. Als u Amman voor de eerste keer bezoekt, is het belangrijk om vertrouwd te raken met de werking van de luchthaven van Amman.

Visum

Bij aankomst op de luchthaven van Amman, zal u verplicht worden om een inreisvisum te kopen. U kunt toegang krijgen tot Jordan en dit visum kost slechts 10 Dinars. Heeft u vreemde valuta, dan kunt u het best eerst geld wisselen, hoewel dollars ook geaccepteerd worden. In dat geval bepaalt de geldende wisselkoers de prijs.

Vervoer

U zal een vorm van vervoer moeten hebben van en naar de luchthaven. Er zijn verschillende opties beschikbaar:

 • De Bus

De luchthaven wordt bediend door de Airport Express bussen die elke dertig minuten rijden van en naar het centrum van de stad Amman. De bussen rijden elke dag van 6 tot 11 uur. Het duurt een uur om naar het centrum van de stad te komen met de bus. Dit is een handige manier om naar de stad te komen voor mensen die geen probleem hebben met openbaar vervoer, en deze zijn ook nog eens goedkoop.

 • Taxi

Als u liever meer persoonlijke service heeft, wordt de luchthaven bediend door een overvloed van taxi serviceproviders. Dit is waarschijnlijk de beste optie als u een toerist bent en nooit naar de stad bent geweest voorheen. De taxi's zijn gemakkelijk te herkennen door het groene logo van een passagier op de deuren. Andere taxi's zonder dit logo zijn illegaal, maar zijn ook aanwezig. Taxichauffeurs uit andere steden rijden soms in Amman. De kosten zijn meestal gestandaardiseerd door de stuurprogramma's die gebruikt moeten worden. Echter, als u aan boord van een taxi gaat op elk moment na middernacht, dan zal u moeten onderhandelen over de prijs, vaak het dubbele. Dit is omdat ze niet verplicht zijn om de meter op dat moment gebruiken. Ook kan je privé-auto's vinden die zich voordoen als taxi's. Wees op uw hoede zodat u uiteindelijk gewoon de vastgestelde prijs kunt betalen voor de rit..

 • Auto huren

Hoewel openbare vervoersmiddelen erg handig kunnen zijn, zijn de autoverhuur diensten misschien nog wel veel interessanter voor u als u de weg een beetje kent hier. Er zijn verschillende autoverhuur bedrijven die u zouden willen  voorzien van een auto, zolang u voldoet aan hun voorwaarden. Bent u voor het idee, dan moet u van tevoren een naadloze regeling treffen zodat u de auto direct op kunt halen na aankomst op de luchthaven.

Vertrek

Nadat uw tijd in Amman om is, moet u ervoor zorgen dat u op tijd naar de luchthaven vertrekt. De Amman luchthaven check-in opent meestal drie uur vóór het geplande tijdstip van vertrek. Het sluit een uur voor tijd.

Hotels

Als uw vertrektijd een beetje vroeg is, maakt u zich dan geen zorgen over een eventuele zeer vroege reis naar de luchthaven. Queen Alia Airport heeft een hotel waar u kunt overnachten. Als u geen zin heeft in uitgaven op de luchthaven, kunt u kiezen om de nacht door te brengen in het Golden Tulip Airport Amman. Het ligt op slechts 5 minuten van de luchthaven en is heel handig.

Als u het comfortabel wilt hebben rond de stad tijdens uw verblijf is het raadzaam om te zoeken naar auto huren diensten van een gerenommeerd bedrijf. Als kosten een punt zijn, kunt u in veel gevallen ook goedkope aanbieders vinden van huurauto's.

De Amman Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Amman over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Amman.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Amman.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Amman. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Amman met dagprijzen

  Luchthaven
  • Amman Luchthaven
    Stad
    • Amman

     Een deel van Ecommerce Group Ltd